Clubs de lectura 22-23

Tenim moltes ganes d’engegar la 2a edició dels Clubs de Lectura a casa nostra. Aquí us deixem tota la informació. Si teniu dubtes, escriviu-nos a info@mosaicsllibres.com

El Genet Verd (de 7 a 9 anys)

Cada mes es llegirà de manera conjunta un llibre i/o àlbum il·lustrat. Després es generarà un debat al voltant de la lectura i es desenvoluparà alguna activitat/taller relacionats amb el contingut del llibre. En alguna ocasió, tindrem la sort de comptar amb la presència de l’autor o l’il·lustrador.

Calendari: Últim dimarts de cada mes / D’octubre de 2022 a juny de 2023 / Inici: 25 d’octubre de 2022

Horari: A les 6 de la tarda / Durada: 50 minuts

El Genet Taronja (de 10 a 12 anys)

Cada mes es llegirà de manera conjunta un llibre (diferents gèneres com ara narrativa, còmic…). Després es generarà un debat al voltant de la lectura amb l’objectiu d’exercitar un lectura més crítica i profunda. En alguna ocasió, tindrem la sort de comptar amb la presència de l’autor o l’il·lustrador.

Calendari: Últim dimecres de cada mes / D’octubre de 2022 a juny de 2023 / Inici: 26 d’octubre de 2022

Horari: A les 6 de la tarda / Durada: 50 minuts

El Genet Roig (a partir de 12 anys)

Cada mes es llegirà de manera conjunta un llibre (diferents gèneres com ara narrativa, còmic…). Després es generarà un debat al voltant de la lectura amb l’objectiu d’exercitar un lectura més crítica i profunda. En aquest cas també s’explorarà altres vies d’accés a la literatura com booktubers, booktoks… En alguna ocasió, tindrem la sort de comptar amb la presència (virtual o física) de l’autor o l’il·lustrador.

Calendari: Últim divendres de cada mes / D’octubre de 2022 a juny de 2023 / Inici: 28 d’octubre de 2022

Horari: A les 7 de la tarda / Durada: 50 minuts

El Genet Lila (Literatura Infantil i Juvenil per a adults)

Qui ha dit que un lector adult no pot gaudir com un infant observant àlbums il·lustrats o bé llegint lectures com “Un indi com tu i jo” d’Erna Sassen o “La nena del far” d’Annet Schaap. En aquest club, es llegiran llibres (catalogats com literatura infantil o juvenil) amb l’objectiu de trencar etiquetes i conèixer millor la qualitat literària de molts d’aquests llibres. Adreçat a tot adult interessat en la LIJ (mares, pares, mestres, bibliotecàries…).

Calendari: L’últim dijous de cada mes / D’octubre de 2022 a juny de 2023 / Inici: 27 d’octubre de 2022

Horari: A les 8 de la tarda / Durada: 60 minuts

___________________

El preu per assistir a totes les sessions de cada club és de 75 euros/club. Oferim diferents possibilitats de pagament (a terminis). Si queden places lliures, s’hi pot assistir de forma esporàdica a un cost de 12 euros per sessió. Places limitades. Més informació a info@mosaicsllibres.com

S’aplica un 5% de descompte en la compra dels llibres llegits en el club.