La maleta finesa

La maleta de la imatge té una curiosa història.
Fa quatre anys una de les llibreteres va viatjar a Finlàndia amb la família. En un bosc, hi va trobar una cabana abandonada i, a dins, una maleta. Com no podia ser d’una altra manera, la va obrir i estava plena de papers en finès. Va tenir la temptació d’emportar-se-la (pels contacontes m’anirà molt bé, va pensar), però finalment no ho va fer (i si torna l’amo a buscar-la?).
Es va oblidar de la maleta durant unes setmanes.
Però l’últim dia, abans d’anar a l’aeroport, passejant per la ciutat, la llibretera va veure a l’aparador d’una petita botiga de segona mà, la maleta. Com no podia ser d’una altra manera, va entrar i la va comprar😍 Estava clar que aquella maleta li estava dient alguna cosa🤗
Pd. En aquell moment, la llibretera no tenia ni idea que, en totes les cases fineses hi deu haver una maleta com aquesta ja que, fa uns quants anys, Finnair va engegar una campanya de promoció regalant maletes “a tutti pleni”😅. És evident que aquest detall resta tot romanticisme a la història, però la llibretera prefereix continuar creient que la trobada entre ella i la maleta va ser una preciosa i literària coincidència.
Tot això per dir-vos que farem vacances del 2 al 15 d’agost!
#històriesdellibretera
#quèfemalesllibreries
#comerçdeproximitat