Editorial

Aquesta pàgina està en construcció

El Genet Blau és una editorial independent nascuda l’any 2014. Després d’haver treballat en llibreries i en altres editorials i d’haver fet una estada professional a Barefoot Books (Oxford), a través del programa d’emprenedoria Erasmus for Young Entrepreneurs, la Mertxe París va tornar amb la decisió de crear el seu propi segell editorial. En aquell moment, l’editorial va rebre el nom de Mosaics Llibres, però després de fer-se càrrec de la llibreria El Genet Blau de Lleida i de la llibreria Luz de Lula de Barcelona (que va ser rebatejada com a El Genet Blau Barcelona), la Mertxe va decidir posar l’editorial també sota el paraigua del nom El Genet Blau.

Vols conèixer els nostres valors?

Qualitat:
Apostem per la qualitat literària, d’il·lustració i d’edició. Tenim molta cura de tots els detalls des del minut zero. Estimem tots els llibres que editem, i això es nota.
Proximitat:
treballem perquè el procés d’edició del llibre, en totes les etapes que el conformen, comenci i acabi al nostre país.
Sostenibilitat:
Tots els nostres llibres són impresos en paper reciclat i/o lliure de clor provinent de boscos de cultiu gestionats segons criteris de sostenibilitat.
Compromís social:
Creiem en el poder de la bona literatura per convertir els infants en lectors crítics i amb opinió pròpia. Per això, pretenem que tots els nostres llibres facin qüestionar i pensar, a més de gaudir, és clar.
Llibres de llarg recorregut:
L’actualitat del mercat editorial fa que els llibres tinguin una vida curta. Nosaltres apostem perquè els nostres llibres siguin de llarg recorregut. No pot ser d’una altra manera. Som petits i no podem (ni volem) distingir-nos per la quantitat de llibres que publiquem a l’any, sinó per allargar, tant com sigui possible, la vida dels llibres. Per això, un cop editat i imprès el llibre, tan sols hem fet el 50 % de feina. La resta es basarà en portar a terme activitats i dinàmiques de promoció de cadascuna de les publicacions (a través del programa d’Animació lectora).
Innovació:
Tenim moltes ganes d’aprendre i d’assumir riscos. Per això, la formació contínua és bàsica per a nosaltres. Cada dia volem fer la nostra feina una mica millor.
Conversa amb els lectors:
Necessitem parlar amb els nostres lectors. Per això, els animem a que ens facin arribar tots els seus comentaris al nostre correu, xarxes socials, res, sessions d’animació lectora…

Distribució

Nus de Llibres
Tel: 902885772 – 973240795
comercial@nusdellibres.com

Catàleg

Hem dividit el nostre catàleg en diferents col·leccions en funció de l’edat dels lectors.

Verda +2 anys

La col·lecció verda està dedicada als més petits. Contes ideals per a la lectura compartida en veu alta, escrits en lletra de pal per facilitar el salt a la lectura autònoma.

Taronja +4 anys

Descripció col·lecció

Blava +7 anys

Descripció col·lecció