Sobre nosaltres

Coneix l’equip i la nostra història!

El Genet Blau va obrir les portes a Lleida l’any 2000. Va començar com a llibreria de vell al centre històric de la ciutat. A dia d’avui, som una llibreria especialitzada en literatura infantil, juvenil i àlbums il·lustrats per a tota la família. Tenim un fons molt variat i no centrat exclusivament en les novetats. Estem enamorades de l’ofici de llibreteres i ens passaríem el dia llegint i recomanant-vos lectures. A la nostra llibreria també trobareu una selecció acurada de joguines i altres materials per potenciar la creativitat dels infants.

El Genet Blau a Barcelona neix a les acaballes de l’estiu del 2021. Però no comença de zero, sinó que recull el relleu de la Llibreria Luz de Lula, oberta fa nou anys al barri de Gràcia. La idea és continuar la mateixa tasca que fins ara s’ha portat a terme en aquest càlid espai: promoure la bona literatura per a infants, joves i famílies. També s’oferirà de manera regular una programació d’activitats d’animació lectora.

Com que ens apassiona narrar i escoltar tota mena d’històries sota les arcades medievals que el nostre espai té l’honor de custodiar, programem, de manera regular, activitats d’animació lectora (adreçada tant a famílies com a escoles).

Un dels nostres principals motors és que els infants esdevinguin lectors ja que creiem fermament en el poder de la literatura com a instrument de transformació social.

D’altra banda, El Genet Blau té un segell editorial propi, Mosaics Llibres, que aposta per la publicació de literatura infantil i juvenil de qualitat. www.mosaicsllibres.com

L’equip

Mertxe París

Mertxe París

Llibretera, editora i narradora oral

Sovint li pregunten com pot fer tantes coses a la vegada. Té un secret: no li agrada gens dormir.

Marina Guillén

Marina Guillén

Llibretera a El Genet Blau Lleida

Funciona millor que qualsevol programa de gestió de llibreries. Sap a quina posició exacta de les prestatgeries estan col·locats cadascun dels llibres.

Rafel Folch

Rafel Folch

Antropòleg

És un dels pocs antropòlegs del país que té la sort de treballar com a antropòleg i, en el seu temps lliure, fa d’aprenent de llibreter.

Anna Casals

Anna Casals

Llibretera a El Genet Blau Barcelona

És una de les persones més vitals de la ciutat comtal i sempre té una bona recomanació si no sabeu quin llibre triar.

Dani Gómez

Dani Gómez

Dibuixant i dissenyador

Dibuixa els cartells, dissenya, maqueta… si li demanes alguna cosa, sempre té la mateixa resposta: cap problema!

Segueix-nos!

@llibreriaelgenetblau

X